AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kömür görmek

Kahve falında odun kömür görmek

Kahve falında odun kömür görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok daha büyük adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında odun kömür gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında kömür odun görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında odun kömür görmek kazancının günden güne artacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında odun kömürü görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun ve kömür görmek İslami olarak günahlarının artacağına, yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kömür ve odun görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun kömür almak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobaya kömür atmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir