AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kömür görmek

Kahve falında kara kömür görmek

Kahve falında kara kömür görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalettir.

Kahve falında kara kömür gördüyseniz:

  • Manipulatif sözlerden veya başkalarını tahrik edebilecek açıklamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kara kömür görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür karası görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kömür görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında kömür tozu temizlemek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında odun kömürü görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür külü görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kömür ateşi görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür yediğini görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir