AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobaya kömür atmak

Kahve falında sobaya kömür atmak

Kahve falında sobaya kömür atmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulur.

Kahve falında sobaya kömür atmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak kazançlı bir döneme girileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobaya kömür atmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömür soba görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba ve kömür görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine inanılır.

Kahve falında kömür ve soba görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür sobası kurmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada kömür yakmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir