AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür verdiğini görmek

Kahve falında kömür verdiğini görmek

Kahve falında kömür verdiğini görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür verdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında kömür verdiğini görmek işinden ekmeğinden olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür çuvalı görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kömür toplamak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömürün çalındığını görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, doğru karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kömür kovası görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde kömür görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında kömür çalmak kötü yollara gireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömürlüğe girmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, düşmanını alt edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir