AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kömür görmek

Kahve falında evde kömür görmek

Kahve falında evde kömür görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, kendi işine kavuşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, enerjisini toplayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde kömür gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Kahve falında evde kömür görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında eve kömür almak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında kömür soba görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömürlük temizlemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömür maden görmek unvan sahibi olacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak kömür görmek mal mülk sahibi olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına inanılır.

Kahve falında denizden kömür çıkarmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kömür yığını görmek uzaktan haberler işiteceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir