AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür kovası görmek

Kahve falında kömür kovası görmek

Kahve falında kömür kovası görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zarar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür kovası gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Kahve falında kömür kovası görmek gün yüzü görmeyeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kömür soba görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, çok mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür tozu temizlemek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında çok kömür görmek kendi işinin sahibi olacağına, onları koruyup kollayacağına işarettir.

Kahve falında ağaç kömürü görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür kamyonu görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömür parçası görmek kadim dostlar edineceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine kömür vermek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir