AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür toplamak

Kahve falında kömür toplamak

Kahve falında kömür toplamak yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, bilgiyle donanacağına, zor durumlara düşeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, onların mutlu haberlerini alacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür toplamak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kömür topladığını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömür toplamak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür ateşi görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kömür torbası görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kömür kazmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kömür aramak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakacak kömür görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında maden kömürü görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir