AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir torba kömür görmek

Kahve falında bir torba kömür görmek

Kahve falında bir torba kömür görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, şansının ve bahtının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir torba kömür gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Kahve falında bir torba kömür görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torbada kömür görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür torbası görmek fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kömür torbaları görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torba kömür görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında su torbası görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı torbaya koymak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt torba görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir