AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür kusmak

Kahve falında kömür kusmak

Kahve falında kömür kusmak zorluklarının kalmayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür kusmak gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında kömür kusmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında kor halinde kömür görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kömür dağı görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış kömür görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, aile bireyleri ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında kömür külü görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömür verdiğini görmek işinden geri kalacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömür aramak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir