AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür aramak

Kahve falında kömür aramak

Kahve falında kömür aramak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, fakir çocukları giydireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında kömür aramak gördüyseniz:

  • Her alanda kullanabilirsiniz.

Kahve falında kömür aramak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür külü görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kömür doldurmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalda kömür görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve kömür görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında kömür ve odun görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sobaya kömür atmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet eder.

Kahve falında kömür topladığını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, özgüveninin yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir