AnaSayfa / Genel / Kahve falında koru görmek

Kahve falında koru görmek

Kahve falında koru görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında koru gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Kahve falında kendini koruma olarak görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına yorulur.

Kahve falında odun koru görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kömür koru görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında koruma olmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana korumalık yapmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, helal kazanca sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birini korumaya çalışmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koruyucu köpek görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek gücünün azalacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir