AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara koru görmek

Kahve falında sigara koru görmek

Kahve falında sigara koru görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işaret eder.

Kahve falında sigara koru gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Kahve falında sigara koru görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koruma olmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koruyucu köpek görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında koruma olduğunu görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında koruyan köpek görmek düşünceli ve dalgın olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalettir.

Kahve falında kendini koruma olarak görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işarettir.

Kahve falında koru görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir