AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömürlü tren görmek

Kahve falında kömürlü tren görmek

Kahve falında kömürlü tren görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömürlü tren gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında kömürlü tren görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak kömür görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kömür parçası görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında közlenmiş kömür görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında kömür bulmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kömür vermek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kömür ve odun görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kömür almak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir