AnaSayfa / Genel / Kahve falında közlenmiş kömür görmek

Kahve falında közlenmiş kömür görmek

Kahve falında közlenmiş kömür görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında közlenmiş kömür gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Kahve falında kömür közü görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında közlenmiş kömür görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında köz kömür görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında közde yürümek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında közde et görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında sigara közü görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında közde pişirmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yanmış köz görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir