AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakacak kömür görmek

Kahve falında yakacak kömür görmek

Kahve falında yakacak kömür görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakacak kömür gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yakacak kömür görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakacak görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakacak odun görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yakacak toplamak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakacak tahta görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yakacak odun toplamak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, aksiliklerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür ve soba görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında maden kömür görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir