AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla kömür görmek

Kahve falında çuvalla kömür görmek

Kahve falında çuvalla kömür görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatınızın neşe dolacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kömür gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında çuval içinde kömür görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında çuvalda kömür görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında kömür çuvalı görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvala kömür doldurmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalla kömür görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında çuval kömür görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür suyu görmek onlar tarafından çok sevileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Kahve falında kömür doldurmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir