AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla tartışmak

Kahve falında komşuyla tartışmak

Kahve falında komşuyla tartışmak kısa zamanda çok yol alınacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, şansa işaret etmektedir.

Kahve falında komşuyla tartışmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında komşusuyla tartışmak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bir süre belini doğrultamayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşuyla tartışmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle tartışmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayla tartışmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle tartışmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında öğretmeniyle tartışmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir