AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle tartışmak

Kahve falında ölüyle tartışmak

Kahve falında ölüyle tartışmak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, zenginliğe sahip olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle tartışmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Kahve falında ölülerle tartışmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında ölü biriyle tartışmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle tartışmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, şansın yüze güleceğine alamet eder.

Kahve falında teyzeyle tartışmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında camide tartışmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla tartışmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında birisiyle tartışmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bayanla tartışmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir