AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan yumurta istemek

Kahve falında komşudan yumurta istemek

Kahve falında komşudan yumurta istemek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, büyük kazanç elde edileceğine, geri plana düşeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, hataların düzeltileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında komşudan yumurta istemek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında komşudan yumurta istemek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, güvenini sarsacağına işaret eder.

Kahve falında komşudan yardım istemek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında komşudan bişey istemek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan yemek istemek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan patates istemek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında komşudan soğan istemek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşudan bir şey istemek canının kıymetini bileceğine, kendisi paralayacağına delalettir.

Kahve falında komşudan su istemek yaşamının daha kolay hale geleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir