Kahve falında komşusunu ölmüş görmek

Kahve falında komşusunu ölmüş görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet eder.

Kahve falında komşusunu ölmüş gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında komşunun evinde kalabalık görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Kahve falında komşunun kızını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşuya misafir olmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı komşu görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu evine gitmek maddi olarak güç kazanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında komşusuna sarılmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya tuz vermek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top