AnaSayfa / Genel / Kahve falında asa yapmak

Kahve falında asa yapmak

Kahve falında asa yapmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yanlış işlere girileceğine, umutlarının biteceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asa yapmak gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Kahve falında asa yapmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır asanı görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin bundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak rahat bir hayat süreceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında elinde asa görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asa almak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında kendini asan adam görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kazançta zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında asa görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında altın asa görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir