AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini asan birini görmek

Kahve falında kendini asan birini görmek

Kahve falında kendini asan birini görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işarettir.

Kahve falında kendini asan birini gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında asa yapmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansorle dusmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli asa görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asa tutmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Kahve falında elinde asa görmek afiyette giden düzeninden olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında demir asa görmek sorunlarının çözüleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asa görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın asa görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir