AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunu dövmek

Kahve falında komşusunu dövmek

Kahve falında komşusunu dövmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, dualarına karşılık alacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunu dövmek gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, alım gücünü yitireceğine yorulur.

Kahve falında komşu dövmek çok karlı yatırımlar yapacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunu dövmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında komşuyu dövmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında komşusunu dövmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında çekiçle birini dövmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir