AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyu dövmek

Kahve falında komşuyu dövmek

Kahve falında komşuyu dövmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, stresten uzaklaşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyu dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek büyük özgüven kazanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunu dövmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında komşusunu dövmek az da olsa kazanç elde edeceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında komşu dövmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuyu dövmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanı dövmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir