AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu çocuğunu dövmek

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek isminden sıkça söz ettireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek mal mülk sahibi olunacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında komşu dövmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulur.

Kahve falında komşusunu dövmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunu dövmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuyu dövmek işlerin düşeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek önemli kararlar alınacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir