AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu dövmek

Kahve falında komşu dövmek

Kahve falında komşu dövmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında komşu dövmek gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında komşunu dövmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşu dövmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusunu dövmek aile hayatının sorunsuz olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında komşuyu dövmek tartışmaların kavgaya döneceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birilerini dövmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir