AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunu dövmek

Kahve falında komşunu dövmek

Kahve falında komşunu dövmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, her zaman sevgi göreceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunu dövmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Kahve falında komşusunu dövmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında komşuyu dövmek maddi gücünün eksileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında komşu dövmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunu dövmek kazancın günden güne artacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek Allah katında yükseleceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeyi dövmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir