AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek atılıma geçeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında komşunun halı yıkadığını gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında komşunun halısını görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işarettir.

Kahve falında komşuya halı vermek çok kötü hissedileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuda bulaşık yıkamak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında eski halı yıkamak hayır vereceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi halı yıkamak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir