AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun halısını görmek

Kahve falında komşunun halısını görmek

Kahve falında komşunun halısını görmek kazancının düşeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun halısını gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, etrafına güzel insanların dolacağına yorulur.

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun halısını görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuya halı vermek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun evine geldiğini görmek bilmediği duyguları tadacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalettir.

Kahve falında komşunun saçını görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret eder.

Kahve falında komşusuyla konuşmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında komşuya bulgur vermek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir