AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya halı vermek

Kahve falında komşuya halı vermek

Kahve falında komşuya halı vermek her geçen gün başarılarının artacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya halı vermek gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek iflas edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun halısını görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında komşuya halı vermek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşuyla yatmak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında komşusunun evinin yıkıldığını görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında komşuya erzak vermek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, bol muhabbette kalacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun eşini görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir