AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun halısını yıkamak

Kahve falında komşunun halısını yıkamak

Kahve falında komşunun halısını yıkamak çok hayırlı haberler alacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuya halı vermek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına inanılır.

Kahve falında komşunun halısını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında komşuda bulaşık yıkamak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, malının ve aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda halı yıkamak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir