AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ünlünün elini tutmak

Kahve falında bir ünlünün elini tutmak

Kahve falında bir ünlünün elini tutmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ünlünün elini tutmak gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında bir ünlünün elini tutmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birinin elini tutmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin elinden tutmak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin elini öpmek elinin darlığa düşmeyeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir