AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeyi dövmek

Kahve falında yengeyi dövmek

Kahve falında yengeyi dövmek kafasının rahatlayacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iyileşme göstereceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında yengeyi dövmek gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Kahve falında yengeyi dövmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yengesini dövmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yenge dövmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, mutluluk dolu haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeye bağırmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında yengeyle konuşmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski yenge görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen yengesini görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok farklı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında amca ve yenge görmek büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir