AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşularla vedalaşmak

Kahve falında komşularla vedalaşmak

Kahve falında komşularla vedalaşmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, ona kol kanat gereceğine, neşe içinde olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalettir.

Kahve falında komşularla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Sizi, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere yönlendirmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında komşularla vedalaşmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında komşuyla vedalaşmak zor durumlarda kalacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölen biriyle vedalaşmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında birisiyle vedalaşmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ekmeğine leke süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir