AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya bir şey vermek

Kahve falında komşuya bir şey vermek

Kahve falında komşuya bir şey vermek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında komşuya bir şey vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Kahve falında komşuya bir şey vermek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan bir şey istemek net bir bakış açısı kazanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan bir şey almak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işarettir.

Kahve falında hasta komşu görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun delirdiğini görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında komşuda cenaze görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuda yemek yemek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan tatlı almak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir