AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan patates istemek

Kahve falında komşudan patates istemek

Kahve falında komşudan patates istemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına yorulur.

Kahve falında komşudan patates istemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında komşudan patates istemek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates istemek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan yemek istemek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan bişey istemek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan bir şey istemek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan ekmek istemek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işleri yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında komşudan yoğurt istemek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında komşudan yardım istemek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir