AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan bişey istemek

Kahve falında komşudan bişey istemek

Kahve falında komşudan bişey istemek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerine dört elle sarılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.

Kahve falında komşudan bişey istemek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında komşudan ekmek istemek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan yoğurt istemek maddi anlamda zayıflayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan yumurta istemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Kahve falında komşudan yardım istemek zengin bir hayat süreceğine, kazançlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan soğan istemek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında komşudan bir şey istemek maddi yükümlülüklerinin artacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında komşudan patates istemek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında komşudan bişey istemek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir