AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan bir şey almak

Kahve falında komşudan bir şey almak

Kahve falında komşudan bir şey almak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan bir şey almak gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında komşuya bir şey vermek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşudan bir şey istemek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında komşudan bir şey almak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek keyfe kavuşacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu komşuyu görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunun cenazesini görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında komşusuyla tartışmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında komşuya un vermek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir