AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan yemek istemek

Kahve falında komşudan yemek istemek

Kahve falında komşudan yemek istemek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, güzel günlerin sona ereceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, daima önüne bakacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Kahve falında komşudan yemek istemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Kahve falında komşudan yemek istemek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında komşudan bir şey istemek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan yardım istemek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan ekmek istemek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulur.

Kahve falında komşudan su istemek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında komşudan bişey istemek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan yumurta istemek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan soğan istemek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir