AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek alim insanlardan sayılacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kudret ve destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Kahve falında komşunun kızını öpmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında komşu kızının evlendiğini görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında komşunun kızının evlendiğini görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, başarılarını arttıracağına alamet eder.

Kahve falında komşu kızı görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızını görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşumuzun kızını görmek malvarlığının artacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir