AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör çıkmak

Kahve falında asansör çıkmak

Kahve falında asansör çıkmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Kahve falında asansör çıkmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat bilgilenmenizi veya yeni kişilerle tanışma şansı bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında asansörden çıkmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında asansörle binaya çıkmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle gökyüzüne çıkmak şükür içinde bir hayat süreceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansör çıkmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle göğe çıkmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle göklere çıkmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir