AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle gökyüzüne çıkmak

Kahve falında asansörle gökyüzüne çıkmak

Kahve falında asansörle gökyüzüne çıkmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hayatını yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle gökyüzüne çıkmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Kahve falında asansörle gökyüzüne çıkmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak neşeli bir hayat süreceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında asansör çıkmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalettir.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında asansörde yukarı çıkmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir