AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini dövmek

Kahve falında birilerini dövmek

Kahve falında birilerini dövmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birilerini dövmek gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında birilerini dövmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve birilerinin girdiğini görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birilerinin sarıldığını görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birilerine evlendiğini görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birilerini görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle birilerinden kaçmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerinin ilişkiye girdiğini görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında birilerine hizmet etmek her geçen gün başarılarının artacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir