AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek

Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek

Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek gördüyseniz:

  • Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Kahve falında çocuğu dövmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir