AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye çaldırmak

Kahve falında kolye çaldırmak

Kahve falında kolye çaldırmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolye çaldırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Kahve falında altın kolye çalmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kolye çaldırmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek helal lokmalar yiyeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolye çalmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yüzlerin asılacağına delalettir.

Kahve falında inci kolye çalmak küslerin barışacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye dizmek işini büyüteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında inci kolye takmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir