AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kolye hediye etmek

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Kahve falında gümüş kolye hediye almak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bir gümüş kolye görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında gümüş kolye ve yüzük görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında gümüş yüzük ve kolye görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir