AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye çaldığını görmek

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, hayır işleri yapacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kolye çaldığını gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Kahve falında altın kolye çalmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında inci kolye çalmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye çaldırmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kolye çalmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında altın harfli kolye görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye takmak iyilik ve güzellik bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden altın kolye almak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir