AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye dizmek

Kahve falında kolye dizmek

Kahve falında kolye dizmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, dişe diş savaşacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kolye dizmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kolye dizmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık dizmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişe et dizmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında tabak dizmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih dizmek kaza ve belaların çıkmayacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında odun dizmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıraya dizmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma dizmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir