AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye çalmak

Kahve falında altın kolye çalmak

Kahve falında altın kolye çalmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye çalmak nifak sokanların cezalandırılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kolye çaldırmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci kolye çalmak arif kimselerden sayılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kolye çalmak daha güçlü hale geleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek girilen yolda zarar edileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulur.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye yapmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir