AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye çalmak

Kahve falında kolye çalmak

Kahve falında kolye çalmak imkânlarını kaybedeceğine, makamının tehlikeye gireceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına alamet eder.

Kahve falında kolye çalmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Kahve falında kolye çalmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında altın kolye çalmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında inci kolye çalmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kolye çaldırmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın zincirli kolye görmek sorunların ardı ardına geleceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Kahve falında baykuşlu kolye görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında birine altın kolye görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir